Kehonrakentaja tyrmistytti kotikatsomot – ei mitään luonnollista?

Fitness · Annika Kela

Portugalilaisen kehonrakentajan esiintyminen A Transformação Mais Incrível -ohjelmassa on noussut kuumaksi puheenaiheeksi sosiaalisessa mediassa. Valdir-niminen kehonrakentaja esitteli televisio-ohjelmassa erikoisen muotoisia lihaksiaan.

Keskusteluohjelman aiheena oli äärimmäinen kehonmuokkaus. Valdir totesi olevansa yksi niistä, joiden kehonmuokkaus oli lähtenyt käsistä. Sen sijaan, että mies olisi tyytynyt treenaamaan lihaksiaan kuntosalilla, oli hän tehnyt niille muutamia ehostavia ja korostavia toimenpiteitä.

Valdir kertoi, että hän halusi nopeasti suuret lihakset, sillä hän oli kyllästynyt olemaan ruipelo. Mirror-lehden mukaan vaikuttaisi siltä, että Valdir on muokannut vartaloaan ruiskuttamalla lihaksiinsa syntholia. Sen sijaan, että Valdirin ”lihaksikas” vartalo olisi saanut ihastelua osakseen, on se saanut katsojat kauhistumaan.