Mies pidätettiin lentokoneessa – virtsasi matkustajien päälle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloista kotoisin oleva mies on noussut otsikoihin jouduttuaan syytteisiin varsin erikoisesta syystä. Oregonin Portlandissa asuva Jeff Rubin pidätettiin hänen virtsattuaan kanssamatkustajien päälle lentokoneessa.

Viranomaisraportin mukaan 27-vuotias mies oli nukkunut suurimman osan ajasta lennollaan Archoragesta Portlandiin. Noin 30 minuuttia ennen laskeutumista hän nousi yhtäkkiä ylös ja alkoi virtsaamaan edessään istuneiden matkustajien päälle penkkien välistä.

KOIN-TV -uutisten mukaan Rubin menetti tämän jälkeen tasapainonsa ja kaatui taaksepäin. Mies jatkoi virtsaamista kaatuessaan, jolloin osansa saivat muutkin hänen vierellään istuneet kanssamatkustajat matkatavaroineen. Oregonilaismiestä syytetään ilkivallanteosta ja sotkemisesta.