Pekonia palvovaan kirkkoon jäsenryntäys – ilmainen vihkiminen houkuttelee

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikassa perustetaan todella omituisia uskontoja ja kirkkoja, joista erikoisimpien joukkoon taitaa kuulua suolaista ja rasvaista herkkua palvova uskonto. Las Vegasissa perustettu pekonikirkko on saanut valtavan ryntäyksen uusi jäseniä heti, kun kirkko ilmoitti vihkivänsä jäseniään ilmaiseksi.

United Church of Bacon -niminen kirkko keräsi uusia jäseniä kolmen kuukauden aikana huikeat 12.000 ilmoittamalla mainoksissaan, että he vihkivät naimisiin haluavia pariskuntia ilmaiseksi. Pekonikirkko tarjoaa nyt häiden lisäksi myös hautajaisia ja kastajaisia ilmaiseksi jäsenilleen.

United Church of Bacon -kirkko vannoo pekonin nimeen. Kirkko perustettiin Metro-lehden mukaan vuonna 2010 ateisti John Whitesiden toimesta. Whitesiden mukaan kaikki ihmiset saavat uskoa siihen, mihin haluavat. Kirkon mottona toimivatkin kaksi lausetta: ”Bacon is our God. Because Bacon is real”.