Koiran pettymyksestä nettihitti – ei saanut maistaa hampurilaista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Las Vegasissa asuva Yuka-koira koki elämänsä pettymyksen, kun eläimen omistaja Julio ei suostunut tarjoamaan tälle maistiaista burgeristaan. Paljon kuvaavasta ilmeestä taltioitu kuva nousi nopeasti hitiksi sosiaalisessa mediassa.

Julion tyttöystävä, Ishy, onnistui nappaamaan otoksen Yukasta juuri oikealla hetkellä burgerin hävitessä parempiin suihin. Kuva jaettiin Reddit-sivustolla, jossa se keräsi nopeasti 5.000 plus-pistettä. Otoksella on jo yli 1,9 miljoonaa katselukertaa Imgur-sivustolla.

Julio kuvailee Ishy-koiraansa Huffington Post -sivustolle varsin itsekkääksi tapaukseksi. Miehen mukaan lemmikin käytöksessä ei ole mitään uutta, sillä Ishy kyllä ilmaisee mielipiteensä asioista joista se ei ole mielissään.

View post on imgur.com