Mies yritti ryöstää puhelimen – puukotti vahingossa itseään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olemme kuulleet monia surkuhupaisia tarinoita siitä, miten varkaiden suorittamat rikokset eivät ole aina menneet aivan niin kuin he ovat suunnitelleet. Tällä kertaa eräs varas päätyi tekonsa päätteeksi itse sairaalaan, kun hän puukotti vahingossa itseään käsivarteen.

46-vuotias David Lee oli mennyt Pittsburghissa sijaitsevaan Wal-Mart -tavarataloon pahat mielessään. Leellä oli ollut mukanaan puukko, jonka avulla hän oli ajatellut ryöstää tavaratalosta puhelimen itselleen. Mies oli leikannut puukon avulla puhelimen johdon poikki ja napannut puhelimen itselleen. Kaikki oli mennyt tähän asti niin kuin piti, kunnes puukko lipesi miehen kädestä.

Lee olí avaamassa puukon avulla yhtä laatikkoa, kun puukko yllättäin lipesi ja viilsi miehen käteen syvän haavan. Mies oli ottanut hyllyltä pyyhkeen itselleen ja rientänyt lähimpään terveyskeskukseen. Saavuttuaan terveyskeskukseen Leen verenhukka oli jo niin suuri, että hänet jouduttiin kiidättämään sairaalaan. David Lee selvisi puukon viillosta säikähdyksellä, mutta sai Metro-lehden mukaan syytteen varkaudesta.