Mediat hehkuttavat Suomi-kampanjaa maailmalla

Matkailu · Annika Kela

Suomalainen lentoyhtiö Finnair on aloittanut massiivisen yhteiskampanjan Visit Finlandin kanssa. Matkailua markkinoivassa kampanjassa haetaan ulkomaisia seikkailjoita Lappiin kolmen kuukauden tutkimusmatkalle. Suomi seikkailu -kampanja hakee viittä retkeilijää jännittävälle tutkimusmatkalle Lappiin.

Hakuaikaa seikkailijaksi on vielä kuukausi jäljellä ja itse seikkailu alkaa 5. joulukuuta. Finnairin ja Visit Finlandin kampanja on noteerattu maailmalla. Muun muassa maailman suurin verkkolehti Daily Mail hehkutti kampanjaa nettisivuillaan ja kannusti seikkailunhakuisia lukijoitaan ilmoittautumaan tutkimusmatkalle mukaan.

Visit Finland -sivuston mukaan retkeilijät osallistuvat matkallaan noin 18 erilaiseen talviaktiviteettiin. Seikkailijoiden matkassa on suunnistusmestari ja eräretkeilijä Pasi Ikonen, joka muistetaan Etelänavalla seikkailleena miehenä. Asiantuntijan opastuksella retkeilijöiden matkasta tulee varmasti ikimuistoinen kokemus.