Omeletin tekemiseen uusi nerokas keino – helppoa ja siistiä

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Omeletti on herkullinen aamupalavaihtoehto, mutta suurissa perheissä lähes mahdoton toteuttaa. Omeletin paistaminen on hidasta ja yksi annos vie kerrallaan koko paistinpannun, minkä vuoksi kaikki eivät pääse yhtä aikaa nauttimaan aamupalastaan.

Allrecipes-kanavan julkaisemalla videolla on tarjottu tähän ongelmaan kekseliäs ratkaisu. Allrecipes on julkaissut kanavallaan ohjeen, miten herkullinen omeletti tehdään pakastepussia hyödyntämällä.

Pussiksi kannattaa valita sellainen pakastepussi, joka kestää kuumuutta ja joka on uudelleen suljettava. Pussiin laitetaan kaksi kananmunaa, juustoa, sipulia, paprikaa, tomaattia, sieniä ja salsaa. Pussin sisältö sekoitetaan ja puristetaan alas painaen pussista samalla ilmat pois.

Suljetut omelettipussit lasketaan kiehuvaan veteen, jossa ne saavat valmistua noin 13 minuuttia. Jämän tälkeen pussin voi avata ja pyöräyttää valmiin omeletin lautaselle. Tämän menetelmän avulla pystyt valmistamaan monta omelettia samaan aikaan, jolloin kenenkään ei tarvitse katsella kateellisena kun muut ovat jo aloittaneet ruokailun.