Seksiä rantahiekalla – silminnäkijä ampui ilotulitteella

Ohhoh! · Annika Kela

Yhdysvaltalaiset kaverukset olivat suunnanneet aurinkoisena päivänä veneilemään. Kun ystävykset ajoivat veneensä lähelle uimarantaa, näkivät he hiekalla erikoisen näyn. Rannalla oleva pariskunta oli alkanut harrastaa seksiä julkisesti.

Miesten hämmästykseksi pariskunta ei lopettanut lemmenleikkejään vaikka he huomasivat saaneensa seuraa veneilijöistä. Miehet huutelivat parille, mutta he eivät lopettaneet aktiaan.

Sitten yksi miehistä muisti, että veneessä oli ilotulitteita. Kaverukset päättivät ampua yhden ilotulitteista pariskunnan päälle. Yksi kaveruksista tähtäsi ilotulitteen kohti rannalla olevaa pariskuntaa ja sytytti raketin sytytyslangan. Raketti sinkosi kohti pariskuntaa ja räjähti aivan heidän vieressään. Mirror-lehden mukaan parin akti loppui kuin seinään ja he poistuivat ripeästi paikalta.