Tuleva autokauppias? Kolmevuotias tuntee kaikki automerkit

Autot · Annukka Heikkilä

Lapset oppivat jo pienenä yllättävän nopeasti asioita, joista he ovat kiinnostuneita. Erään pikkupojan kiinnostus ei jää hänen isänsä kuvaamalla videolla epäselväksi, sillä poika osaa ulkomuistista kaikkien näkemiensä autojen merkit.

Charles DeGregorio on julkaissut omalla YouTube-kanavallaan hellyttävän videon, jossa hänen kolmevuotias poikansa esittelee autotietämystään. Poika on todella kiinnostunut kaikista automerkeistä, ja on opetellut tunnistamaan näkemiensä autojen merkit nopeasti.

Videolla isä kävelee poikansa kanssa tutkiskellen naapurustossa talojen pihoilla olevia autoja. Poika tietää kaikkien autojen merkit ja ääntää ne hellyttävästi. Toyotan kohdalla poika korottaa ääntään, koska se on hänen suosikkimerkkinsä. Tällä hetkellä poika opettelee myös autojen malleja, joiden oppimisessa riittääkin työsarkaa hieman pidemmäksi ajaksi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.