Yhden yön suhteen jälkeen… Näin kotiinpaluu tehdään tyylillä!

Lifestyle · Annukka Heikkilä

Kurvikas malli Amber Rose on tehnyt hulvattoman parodian yhteistyössä Funny Or Die -kanavan kanssa. Funny or Die on julkaissut omalla Facebook-sivullaan videon, jossa Amber Rose näyttää, miten yökylästä poistutaan pitkäksi venyneen juhlimisen jälkeen kunnialla seuraavana aamuna.

Walk of shame tarkoittaa kotimatkaa, jonka nainen joutuu tekemään juhlien jälkeisenä aamuna. Ihmiset viettävät pirteinä alkanutta päiväänsä kävelyttäen koiraansa ja istuskellen puistossa perheensä kanssa, minkä vuoksi täysissä edellistä iltaa varten puetuissa bilevaatteissa kulkeva nainen ei jää katukuvasta huomaamatta.

Amber Rose on nimennyt kävelyn uudelleen nimellä Walk of No Shame ja näyttänyt, miten naiset voivat kävellä kotiin railakkaan illan jälkeen pää pystyssä. Videolla näytetään, että hauskan pitämisessä ei ole mitään vikaa eikä sitä tarvitse hävetä.

Ohikulkijat tulevat luultavasti huomaamaan, että nainen on eilisissä meikeissä ja juhlavaatteissa, minkä vuoksi asiaa ei kannatakaan yrittää peitellä. Häpeilyn sijaan naisten on parempi saman tien näyttää muille elävänsä koko elämänsä parasta aikaa.

Walk Of No Shame with Amber Rose

Amber Rose rewrites the rules of the morning-after walk and shows what it looks like when a woman takes pride in her stride.

Posted by Funny Or Die on Tuesday, September 15, 2015

Katso video tästä.