Mies poltti peniksensä hiusten suoristusraudalla – uskomaton syy

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori australialaismies oli jäänyt kiinni tyttöystävänsä pettämisestä. Osana sovittelua mies antoi tyttöystävälleen Bronwyn Parkerille luvan keksiä hänelle rangaistuksen, jonka hän kärsisi osana anteeksipyyntöään.

The Sun -lehden mukaan Parker ehdotti, että mies laittaisi peniksensä kuuman hiusten suoristusraudan väliin. Poikaystävä oletti, ettei rauta oikeasti polttaisi hänen miehuuttaan, vaan hänelle jäisi korkeintaan jälkiä, jotka muistuttavan auringossa palamista. Miehen kauhuksi rauta poltti kuitenkin hänen peniksensä niin pahasti, että hän joutui sairaalaan.

Mies sai palovammoja, joiden parantuminen kestäisi lääkäreiden mukaan jopa vuosia. Tyttöystävä sai tuomion pahoinpitelystä. Tuomioon vaikutti lieventävänä se, että poikaystävä oli antanut suostumuksensa peniksensä polttamiseen. Siitä huolimatta Bronwyn Parker tuomittiin yhdeksän kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen.