Vladimir Putin kiistää jyrkästi Elton Johnin väitteet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Elton John julkaisi äskettäin Instagramissa Vladimir Putinin kuvan, jonka kuvatekstissä hän kertoi olleensa onnellinen saatuaan keskustella puhelimitse Venäjän presidentin kanssa. Elton kertoi myös odottavansa innoissaan sopimaansa tapaamista.

Elton kertoi aikovansa keskustella Putinin kanssa seksuaalivähemmistöjen asemasta ja oikeuksista Venäjällä. Moni innostui kuulemastaan uutisesta ja siitä, että Venäjä ottaisi askeleita kohti suvaitsevampaa kulttuuria. Nyt on kuitenkin käynyt ilmi, että Putin on kieltännyt koko puhelinkeskustelun eikä myönnä sopineensa tapaamista Elton Johnin kanssa.

Putinin tiedottaja Dmitry Peskov kommentoi Metro-lehden mukaan, että hän ei tiedä kuka Elton Johnin kanssa on keskustellut, mutta Vladimir Putin se ei ainakaan ole ollut. Peskov kertoi myös, että mitään tapaamista miesten välillä ei ole sovittu, mutta Putin olisi varmasti halukas keskustelemaan mistä tahansa ihmisoikeuksia koskevasta asiasta Eltonin kanssa.