Yökerho kyllästyi oksennuksiin – ratkaisu toimisi Suomessakin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ravintolat ja yökerhot ovat vuosien varrella uudistaneet saniteettitilojaan siistimpään suuntaan. Useiden ravintoloiden vessoihin on laitettu naisia varten hiustenhoitotuotteita, hyvältä tuoksuvia saippuoita ja pumpulipuikkoja, joiden avulla voi siistiä esimerkiksi omaa silmämeikkiään.

Prahassa eräs yökerho on myös uudistanut vessatilojaan, mutta päättänyt olla yhtään kaunistelematta huoneessa tapahtuvia toimituksia. Yökerho on rakentanut vessaan ylimääräisen pöntön, joka on tehty pelkästään oksentamista varten.

Oksennuspönttö on hieman korkeammalla kuin muut pöntöt ja sen yläpuolelle on asennettu kahvat, joista huonovointinen henkilö voi halutessaan ottaa tukea. Pönttö saattaa näyttää melko karulta, mutta vessakoppien ollessa varattuja moni asiakas on saattanut turvautua halailemaan pisuaareja tai käsienpesualtaita, minkä jälkeen oksennuksen pistävä haju on voinut jäädä pitkäksikin ajaksi leijailemaan vessatiloihin.