Kävelijöiden tempaus levitti hyvää mieltä New Yorkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Improv Everywhere on julkaissut YouTube-kanavallaan uuden videon, jossa tanssijat ilahduttavat kiireisiä New Yorkin asukkaita hauskalla esityksellään. Tanssijat kohtaavat suojatiellä toisensa ja alkavat ohikulkijoiden aavistamatta yllättäin tanssimaan keskenään.

Tanssiryhmä valtasi yhden päivän ajaksi New Yorkissa vilkkaan Penn Stationin edustan, jossa sijaitsee leveä autotien ylittävä suojatie. Tanssijat ovat soluttautuneet muiden kävelijöiden joukkoon ja ylittävät vihreiden valojen aikana tietä, kunnes he huomaavat toisensa ja alkavat tanssimaan.

Tanssiparit ottavat yllättäin toisistaan kiinni ja muuttavat vilkkaan suojatien omaksi tanssilavakseen. Pari alkaa tanssimaan vauhdikkaita lavatansseja ja naiset pyörähtelevät taidokkaasti miesten viedessä heitä. Esitys näytti tuovan monelle kiireiselle iloa kesken työpäivän ja saavan hymyn jokaisen ohikulkijan huulille.