Murtovaras sammui ulostaessaan – kiinni housut kintuissa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisien työhön saattaa kuuluua seikkaperäisten asioiden päättelemistä ja johtolankojen yhteensovittamista. Toisinaan rikolliset edustavat geenialtaan matalaa päätä, eikä rikosten ratkaisijan tarvitse olla kovinkaan välkky Sherlock Holmes tapahtumaketjuja ratkoessaan.

Näin kävi myös Floridassa.

Hälytyskeskus oli saanut ilmoituksen East Naplessa sijaitsevaan Joey D’s-ravintolaan tapahtuneesta murrosta. Viranomaiset totesivat paikan päällä, että murtovaras oli tuhonnut paikkoja tuhansien eurojen edestä ja rikkonut muun muassa kassakoneen säpäleiksi. Paikallislehti Naple Heraldin mukaan varas oli myös ulostanut lattialle, ja jättänyt pökäleiden viereen pullon Sambucaa.

Ravintolan ulkopuolella puolestaan makasi sammuneena mies, 60-vuotias Robert Predmore, jonka housut olivat nilkoissa. Lisäksi Predmore haisi vahvasti ihmisjätöksille ja alkoholille. Poliiseilla oli syytä epäillä murtovarkaan löytyneen. Hänen hallustaan löydettiin pussi marihuanaa ja useita reseptilääkkeitä. Mies on toimitettu sairaalaan, ja myöhemmin häntä pidetään vangittuna 12 000 dollarin takuita vastaan.