Nainen raateli poikaystävän kivekset – omilla hampaillaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pohjois-Carolinassa asusteleva Martinne Delavega oli ajautunut riitaan poikaystävänsä kanssa. Riita äityi pian väkivaltaiseksi ja tappelun lopettamiseksi 51-vuotias Delavega teki jotain poikkeuksellisen järkyttävää.

Nainen kävi hampaillaan kiinni poikaystävänsä kiveksiin ja alkoi repiä niitä irti. Raivohullu nainen lopetti vasta sitten, kun hän oli tuhonnut miehen kivekset. Lääkäreiden mukaan nainen oli puremalla saanut aikaan pysyviä vaurioita kiveksissä ja miehen haavat jouduttiin tikkaamaan.

Viranomaiset ovat pidättäneet Martinnen. Delavega on väittänyt poliiseille, että tilanne johtui väärinkäsityksestä. Daily Star -lehden mukaan Martinnea on aiemminkin syytetty pahoinpitelystä, sillä vuosi sitten mies väitti Delavegan yrittäneen purra hänen peniksensä irti.

Poliisi epäilee naisen olevan vaarallinen, joten pidätetyn takuusummaksi on määrätty 10.000 dollaria. Näillä näkymin nainen joutuu odottamaan oikeudenkäyntiään putkassa. Olisi liioiteltua väittää, että nainen puri kivekset kokonaan irti. Raateleminen lienee siten lähempänä totuutta, kun mies onnistuttiin paikkaamaan tikeillä.