Poika sai parhaan synttärilahjan – isä ilmestyi laatikosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alec-niminen pikkupoika joutuu elämään ikävöiden isäänsä, joka työskentelee Yhdysvaltojen ilmavoimissa. Isä on paljon poissa kotoaan pitkien työkomennuksien vuoksi, mutta pääsi kotiin juuri sopivasti poikansa syntymäpäiväjuhlien alkaessa.

Perhe päätti yllättää Alecin hankkimalla hänelle lahjan, jollaista poika ei voinut edes aavistaa saavansa. Vanhemmat olivat hankkineet ison pahvilaatikon, jonka sisälle kotiin palannut isä oli mennyt piiloon. Laatikko oli paketoitu ja esitelty pojalle, joka oli innoissaan valtavasta syntymäpäivälahjasta.

Alecin äiti on kuvannut videolle tilanteen, kun poika avaa laatikon. Alec yllättyy ja tulee todella onnelliseksi nähdessään isänsä paketin sisällä. Poika on innoissaan saadessaan halata kauan poissa kotoa ollutta isäänsä ja vie hänet nopeasti kädestä pitäen talon sisälle leikkimään.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat