Poika sai parhaan synttärilahjan – isä ilmestyi laatikosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alec-niminen pikkupoika joutuu elämään ikävöiden isäänsä, joka työskentelee Yhdysvaltojen ilmavoimissa. Isä on paljon poissa kotoaan pitkien työkomennuksien vuoksi, mutta pääsi kotiin juuri sopivasti poikansa syntymäpäiväjuhlien alkaessa.

Perhe päätti yllättää Alecin hankkimalla hänelle lahjan, jollaista poika ei voinut edes aavistaa saavansa. Vanhemmat olivat hankkineet ison pahvilaatikon, jonka sisälle kotiin palannut isä oli mennyt piiloon. Laatikko oli paketoitu ja esitelty pojalle, joka oli innoissaan valtavasta syntymäpäivälahjasta.

Alecin äiti on kuvannut videolle tilanteen, kun poika avaa laatikon. Alec yllättyy ja tulee todella onnelliseksi nähdessään isänsä paketin sisällä. Poika on innoissaan saadessaan halata kauan poissa kotoa ollutta isäänsä ja vie hänet nopeasti kädestä pitäen talon sisälle leikkimään.