Huippumalli irstaili lennolla – lesboseksiä lentokoneen vessassa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Cara Delevingne ei malttanut pitää näppejään erossa tyttöystävästään lennolla Los Angelesista Lontooseen. Matkustajien mukaan Cara ja laulajatar St. Vincent poistuivat jossain vaiheessa lentoa tuoleiltaan ja kävelivät yhdessä vessaan.

caradelevingne21012015b

caradelevingne21012015c

Virgin-lentoyhtiön lennolla olleet tähtöset olivat vessassa yhdessä yli 15 minuuttia. The Mirror-lehden mukaan kaunottarien ilme paljasti lopulta sen, että he olivat liittyneet kymppikerhoon.

Matkustajien mukaan kaksikon kasvot hehkuivat ja molemmat hymyilivät leveästi poistuessaan vessasta. Pari oli matkalla Lontoon muotiviikoille yhdessä. Vaikuttaisi siltä, että kyseessä ei ollut pelkkä työmatka, vaan osaksi myös lemmenloma.