Noloa! Victoria Beckhamin jalkoväli märkänä bileissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Victoria Beckham järjesti kaikille loistokkaille ystävilleen hänen omassa liikkeessään illallisen, jossa he juhlistivat hänen Mayfair-putiikkinsa yksivuotissyntymäpäivää Lontoon muotiviikkojen aikana.

Juhlissa nähtiin muun muassa huippumalli Naomi Campbell, Christopher Bailey sekä silmää tekevä muusikkopariskunta Ellie Goulding ja Dougie Poynter. Ilta oli luultavasti todella hauska ja shampanjantäyteinen, mutta sai nolostuttavan päätöksen Victorian osalta.

Victorian kömpelöltä näyttävä poistuminen tapahtumasta sai valokuvaajat kiinnittämään häneen erityistä huomiota, jolloin katse kiinnittyi naisen märkiin haaruksiin. Victorian housut olivat haaroista märät sekä etu että takapuolelta, mitä hän yritti selvästikin piilotella.

Moni tietää, miten nolostuttavalta juoman kaatuminen syliin saattaa näyttää. Kaikki varmasti uskovat märän läntin johtuvan jonkin juoman kaatumisesta, mutta mielleyhtymä housuihin virtsaamisesta on niin voimakas, että se saa aina kenet tahansa nolostelemaan. Victoria yritti kävellä miehensä suojaamana autoon, mutta ei pystynyt peittelemään märkiä housujaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash