Polttarit ison maailman tyyliin – 100 000 dollaria sileäksi päivässä

Lifestyle Lux · Terhi Piiroinen

Kaasojen ja bestmanien vastuulla on hääjuhlassa tapahtuvien tehtävien lisäksi polttareiden järjestäminen. Yleensä budjetti määrittelee hyvin pitkälle sen, mitä morsian tai sulhanen pääsevät polttarijuhlissaan tekemään.

Luksussivusto on nyt räätälöinyt naisille täydellisen polttaripaketin – ei enempää tai vähempää kuin – sadallatuhannella dollarilla. Mikään paikka maailmassa ei vedä vertoja Las Vegasille. On hieman erilaista juhlia polttareita Pirttijärven sähköttömässä mökissä kuin Yhdysvaltojen bilepääkaupungissa. Las Vegasissa lähes kaikki on mahdollista, mikäli omaa tarpeeksi riihikuivaa. Toisin sanoen, naiset kasaan, kasa koneeseen ja kohti Nevadan säkenöivää superkaupunkia.

Uhkapelien paratiisi poistaa estoja. Just Luxe -verkkomedia suosittelee, että mukaan lähtisi korkeintaan viiden naisen porukka, jotta juhlaseurue ei vedä huomiota pois itse polttarisankarista. Kaikki majoittuvat viiden tähden Venetia-hotelliin. Hotellissa on upeat puitteet mahtilomalle, eikä sen sijaintikaan ole hullumpi Las Vegasin pääkatuun nähden.

Hotellista varataan marmorilattioin ja takalla varustettu sviitti, joka sijaitsee kattohuoneistossa. Lisäksi majoitusliike tarjoilee sata vuotta vanhasta konjakista tehtyjä muffinsseja, joiden hintalappua ei moni tavis uskalla edes vilkaista.

Seurue tarvitsee itselleen limusiinin, koska Las Vegasissa siemaillaan kuohuvaa vuorokauden ympäri. Kuljettajan ja auton saa halvimmillaan käyttöönsä muutamalla satasella. Mikäli autoon haluaa erityisjuomaa, kuten pullon Krug Clos d’Ambonnay 1998 -samppanjaa, tulee seurueen sijoittaa limusiiniin muutama tonni enemmän.

Pelkästään päivä- ja yötoimintaan tulee varata reilusti rahaa, sillä Vegas-polttareissa ei makoskella koko päivää uima-altaalla. Legendaarinen TAO Beach tarjoaa morsiamille 2 000 dollaria maksavan paketin, johon kuuluu oma oleskelunurkkaus altaan kupeessa, henkilökohtainen tarjoilija sekä baarin antimet.

Myöhemmin naiset voivat suunnata kulkunsa Caesars Palacen Omnia-yökerhoon. Siellä oma loossi maksaa 7 500 dollarista 20 000 dollariin, eli hintahaitari liikkuu 6 500 ja 18 000 euron välillä. Bileitä jatketaan aamulla Azuren uima-altaalla, jonka Love Diamond -pakettiin kuuluu hulppea kolmen pullon kokoelma Armand de Brignacia, Patronia ja Belvedereä. Lystin saa kymppitonnilla.

Jotta polttariseurue saisi silmien turvotuksen kuriin ja kipeät jalat kuosiin, täytyy heidän hemmotella itseään kuuluisan kaupungin kauneushoitolassa. Tähän lystiin saa uppoamaan useamman setelin, kun hoitoon sisällyttää brasilialaisen vahauksen sekä manikyyrin ja pedikyyrin. Ekstrana suositellaan syvähierontaa ja happinaamioita. Kaikki hoidot tehdään yhdessä maailman suurimmassa kauneushoitolassa, Canyon Ranch Spassa.

Yksi asia pitää aina muistaa bailaamisen keskellä: Syöminen. Sadan tonnin polttariseurue ei kuitenkaan tempaise huiviin hampurilaisia tai makkaraperunoita. Ruokalistalle nousee TAO:n aasialainen bistro, jonka makukavalkadiin kuuluu sushia, Wagyu-pihvejä ja tuoreita kalaruokia. Toki Las Vegasissa riittää valinnanvaraa aina italialaisista huippuravintoloista perinteiseen pikaruokaan.

Polttareiden jälkeen seurue hemmottelee itseään vielä kertaalleen merkkituotteita ja muistoja shoppailemalla. Lisäksi kaaso ja morsiusneidot ostavat morsiamelle upeat timattikorvakorut lahjaksi. Mikäli haluaa muistoksi valokuvia, kannattaa koko lystin ajaksi palkata ammattikuvaaja. Tällöin polttarikansion askarteleminen muuttuu helpommaksi, ja kuvat saa kätevästi suoraan ammattilaisen laatimaan albumiin. Viimeinen kymppitonni budjetista varataan tippeihin ja juomarahoihin. Täytyyhän seurueen tehdä myös lähtemätön vaikutus.