Nainen ajoi kotipihaansa – puskurista roikkui odottamaton vieras

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialaisnainen koki kauhun hetkiä Adelaidessa törmätessään moottoritiellä koalaan 100 kilometrin tuntinopeudella. Bridgewaterin rampin vieressä seissyt koala ei ehtinyt väistää ja se jäi auton alle.

Ratin takana istunut Loren Davis luuli, että koala oli onnistunut pelastautumaan, sillä hän ei tuntenut renkaiden alla töyssyä. Nainen pysähtyi hetkeksi tien viereen tarkistaakseen, ettei tielle jäänyt loukkaantunutta eläintä. Kun mitään ei näkynyt, hän jatkoi matkaansa.

Davis ajoi onnettomuuspaikalta kotiinsa 10 kilometrin päähän. Kotipihassa auton puskurista paljastui yllätys. Koala oli jäänyt eloon ja se piti tiukasti kiinni puskurista. Loren soitti pelastuslaitokselle ja Fauna Rescue SA -eläintenpelastusyksikkö saapui noutamaan koalan.

Eläin toimitettiin eläinlääkärille. Kaikkien yllätykseksi koala oli selviytynyt rytäkästä pelkillä naarmuilla. Koala on toipunut koettelemuksistaan hoitolassa, jossa sitä on tarkkailtu. Viranomaisten mukaan koala voi hyvin ja se pääsee takaisin vapauteen tuota pikaa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.