Uutisankkuri paljasti rintavakonsa koekuvauksissa – sai työpaikan!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori albanialaiskaunotar on saanut työpaikan onnistuneiden koekuvausten seurauksena. 21-vuotias Enki Bracaj haki Zjarr-kanavalle uutistoimittajaksi. Nainen halusi työpaikan itselleen ja päätti pistää kaiken likoon erottuakseen muista hakijoista.

Daily Mail -lehden mukaan neitokainen teki mieleenpainuvan vaikutuksen haastattelijoihinsa saapumalla koekuvauksiin pelkässä jakkutakissa. Takin alla ei ollut rintaliivejä, saatikaan paitaa. Nainen oli paljastanut rintavakonsa varastaakseen kaiken huomion muilta työnhakijoilta.

Paljasteleva keino tepsi, sillä Enki valittiin työhön. Videon Enkin koekuvauksista on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa. Yliopistossa opiskeleva nuori nainen kertoi, että hän on aina haaveillut uutistoimittajan ammatista. Bracaj aikoo jatkossa panostaa siihen, että hänet tullaan muistamaan ammattitaitoisena toimittajana.

Enki kertoi, että rintavaon paljasteleminen televisiossa ei ollut hänelle helppo tehtävä, mutta hän teki sen, jotta hän saisi huomiota ja jotta hän saisi työpaikan. Tempaus onnistui, sillä Zjarr-kanava palkkasi Enkin toimittajakseen.