Asukas kurkisti terassinsa alle – vaarallinen kuokkavieras katsoi takaisin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Asutusalueella vaellellut karhu oli löytänyt miellyttävän rentoutumispaikan erään omakotitalon terassin alta Yhdysvalloissa. Karhu oli asettautunut lepäämään viileään varjoon, eikä sillä ollut kiire jatkaa matkaa vaikka talon asukkaat olivat huomanneet sen läsnäolon.

Talon asukas on kuvannut videon asiattoman oleskelijan häädöstä. Mies totesi videolla, että hänen terassinsa alla asusteli erittäin kookas karhu. Kun mies vilkaisi kameran kanssa terassin alle, alkoi karhu tuijottaa häntä. Kohtaamisesta huolimatta karhu ei ollut halukas poistumaan uudesta pesästään.

Karhu äänteli uhkaavasti ja levitteli raajojaan. Mies ei uskaltanut mennä lähemmäksi, joten hän nousi terassille. Asukas alkoi pitää mekkalaa ja hän paukautti terassia jaloillaan. Lopulta karhu luovutti ja lähti terassin alta pois. Jää nähtäväksi hyväksyikö karhu todella häädön, vai palaako se myöhemmin takaisin.