Pilavideolle traaginen loppu – nettipilailijaa ammuttiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäläinen nettipilailija Vladimir Tzapaev on joutunut hengenvaaralliseen tilanteeseen Zombie-pilansa takia. Valepukuisen miehen säikyttelemällä uhrilla oli nimittäin ase taskussaan. Zombieta pelästynyt mies tarttui aseeseensa ja ampui Vladimiria jalkaan.

Daily Mail -lehden mukaan kauhistuttava tilanne on tallentunut kadulla olleeseen valvontakameraan. Vladimir oli valinnut temppunsa toteutuspaikaksi pimeä ja hiljaisen kadun. Tzapaevin epäonneksi hän valitsi väärän uhrin.

Tapahtuma sattui Novgorodskayan kaupungissa. Vladimirin onneksi ampujalla ollut ase oli ilma-ase, sillä muuten seuraukset olisivat voineet olla vakavammat. Mies hakeutui hoidettavaksi, mutta hän ei ole ilmoittanut asiasta poliisille. Tzapaev kokee, ettei poliisia kannata sekoittaa asiaan, sillä hän oli itse aiheuttanut tilanteen pelottavalla pilallaan ja hän koki olevansa vastuussa seurauksista.