TV-visailussa rivo paljastus – juontaja ei uskonut korviaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Family Feud on amerikkalainen televisiosarja, jossa kaksi perhettä kisailevat keskenään. Perheiden tulee vuorotellen arvata, mitkä ovat olleet yleisimpiä vastauksia erilaisiin kysymyksiin.

Ohjelman juontaja Steve Harvey on kuullut sarjan kuvauksissa monenlaisia vastauksia, mutta erään perheenisän vastaus onnistui silti yllättämään hänet.

Kevin-nimiseltä kisaajalta kysyttiin, mihin hän on viimeksi laittanut sormensa tai saanut sen jumiin. Kevin epäröi hetken, kunnes katsoi vaimoaan ja vastasi: ”Minun vaimoni sisälle”. Vaimo oli miehen vastauksesta huvittunut ja antoi miehelleen ylävitoset. Steve purskahti nauramaan ja kertoi, että vastaus oli paras hänen kuulemistaan vastauksista, vaikka se olikin väärä.

Seuraavaksi vaimon tuli arvata, mikä yleisin vastaus samaan kysymykseen on ollut. Hän ei ehtinyt vielä edes avaamaan suutaan, kun aviomies loi häneen merkittävän katseen ja antoi ymmärtää, että hänen alapäässään on pelkkiä ulosmenoreittejä.