Tytär sai kalan Barbie-uistimella – isä ei ollut uskoa silmiään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isä ja tytär olivat viettämässä kaksistaan laatuaikaa vesillä kalastellen. Isä oli ostanut tyttärelleen oman pienen Barbie-aiheisen uistimen, jolla myös tytär sai kalastaa. Isä alkoi kuvaamaan Avery-tytöstä videota kun hän huomasi, että tytön uistimeen oli napannut kala kiinni.

Ram Mehta on julkaissut hauskan videon YouTube-kanavalleen hänen ja Avery-tyttären kalastusreissusta. Isä ei voinut varmasti kuvitellakaan, millaisen saaliin tytär tulisi saamaan pienellä Barbie-uistimellaan, kunnes he nostivat kalan veneeseen yhdessä. Kävi ilmi, että kalastus ei olekaan niin tarkkaa välineurheilua kuin moni kuvittelee.

Tytär kertoo isälle, että kala on todella painava eikä hän jaksa nostaa sitä ylös. Isä auttaa Averya ja yllättyy nähdessään, että pinnalle todella nousee melko suurikokoinen meriahven. Isä nosti 2,6 kiloa painavan meriahvenen veneeseen ja oli varmasti tyytyväinen saadessaan iloisen tapahtuman videolle.