Taapero biletti auton ratissa – viikonloppufiilis alkaa tästä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lapset rakastavat musiikkia ja reagoivat siihen jo todella nuorina. Rytmi nappaa lapset nopeasti mukaansa ja onnistui tempaisemaan pienen taaperon musiikin ihmeelliseen maailmaan. Poika päätyi lopulta luukuttamaan auton stereoita lähes täydellä teholla äidin estelyistä huolimatta.

Adam Peterson on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa pienokainen jammailee autossa suosikkikappaleensa tahdissa äitinsä kanssa. Äiti on kuvannut videolle poikaa, joka seisoo isännän elkein kuskin paikalla pitäen ratista kiinni ja nautiskellen musiikin bassoraidasta.

Äiti katsoo poikaansa huvittuneena ja kääntää musiikkia hiljemmalle. Taapero taitaa olla sitä mieltä, että äiti pilaa kaiken hauskuuden kääntämällä musiikkia hiljempaa, mutta päättää korjata asian itse. Äiti ei voi kun hihitellä huomatessaan, että poika laittaa stereot täysille joka kerta kun äiti hiljentää äänentasoa.