Kissa ojensi koiranpentua – räksytys loppui kertaheitolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uuden koiranpennun hankkivat joutuvat totuttamaan pennun yksin olemiseen vähitellen. Monet koirat kokevat jonkin verran eroahdistusta omistajista, minkä vuoksi ne voivat haukkua jäädessään yksin.

Eräs pariskunta kuvasi pennun reaktiota valvontakameralla, johon tallentuikin hauska tilanne perheen kissan ottaessa kotona isännän roolin.

Devon Meadows on julkaissut YouTube-kanavallaan videon siitä, mitä heidän kotonaan tapahtui kun he jättivät valvontakameran nauhoittamaan uuden koiranpennun ja vanhemman kissan puuhia pariskunnan poistuessa kotoaan.

Heti, kun omistajat olivat poistuneet asunnosta, pieni pentu oli alkanut haukkumaan niin kuin he olivat varmasti arvelleetkin tapahtuvan.

Pariskunta sai melko odottamatonta apua kissaltaan, joka otti välittömästi ohjakset omistajien poistuttua kotoa. Kun pentu aloitti kovaäänisen haukkumisen sängyllä, kissa hyppäsi heti pennun eteen ja hiljensi pennun. Pariskunta voi varmasti jatkossa paremmin mielin lähteä kotoaan tietäen, että kissa vahtii pennun käytöstä heidän puolestaan.