Lea Michelen rohkea asu ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lea Michelen poikaystävä ja Glee-sarjan tähti Cory Monteith menehtyi viime vuonna huumeita yliannostukseen. Sittemmin Michele on palannut töihin ja muun muassa ostanut valtavan luksuskodin itselleen Hollywood Hillsin luksusalueelta.

Nyt Lea Michele kuvattiin saapumassa Jimmy Kimmelin televisio-ohjelman vieraaksi Hollywoodissa. Kaunottaren asuvalinta oli varustettu melko näyttävällä kaula-aukolla.

Lea Michele tunnetaan Rachel Berry -roolihahmostaan Glee-musikaalikomediassa. Hän syntyi alunperin Bronxissa, New Yorkissa italialaisamerikkalaiseen ja juutalaiseen perheeseen. Poikaystävänsä kuolemantapauksen jälkeen Lea Michele on purkanut suruaan työhön. Hän on samalla käynnistellyt myös omaa musiikkiuraansa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash