Lea Michelen rohkea asu ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lea Michelen poikaystävä ja Glee-sarjan tähti Cory Monteith menehtyi viime vuonna huumeita yliannostukseen. Sittemmin Michele on palannut töihin ja muun muassa ostanut valtavan luksuskodin itselleen Hollywood Hillsin luksusalueelta.

Nyt Lea Michele kuvattiin saapumassa Jimmy Kimmelin televisio-ohjelman vieraaksi Hollywoodissa. Kaunottaren asuvalinta oli varustettu melko näyttävällä kaula-aukolla.

Lea Michele tunnetaan Rachel Berry -roolihahmostaan Glee-musikaalikomediassa. Hän syntyi alunperin Bronxissa, New Yorkissa italialaisamerikkalaiseen ja juutalaiseen perheeseen. Poikaystävänsä kuolemantapauksen jälkeen Lea Michele on purkanut suruaan työhön. Hän on samalla käynnistellyt myös omaa musiikkiuraansa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat