Ilmaisnäytteistä raju riita – nuori mies löi 78-vuotiasta kaupassa

Ohhoh! · Annika Kela

Myymälässä jaetut Nutella-ilmaisnäytteet olivat saaneet asiakkaiden tunteet kuumenemaan Los Angelesissa, Kaliforniassa. Myymälässä asioinut 24-vuotias Derrick Gharabighi nimittäin ahnehti vohveleita itselleen, eikä aikonut jättää niitä muille asiakkaille.

Paikalle sattunut 78-vuotias vanhus sanoi nuorelle miehelle, että hänkin halusi yhden vohveleista. Kun vanhus sanoi, että vohvelit oli tarkoitettu myös muille asiakkaille, suuttui Derrick kuulemastaan.

Metro-lehden mukaan Gharabighi löi vanhusta. Uhri jouduttiin viemään sairaalaan, sillä hän oli saanut verta vuotavan haavan silmäkulmaansa ja hänen luomensa alkoivat turvota. Poliisi on pidättänyt Nutella-vohveleita rohmunneen nuoren miehen. Miehelle määrättiin 50.000 dollarin takuusumma, joten hän joutunee istumaan putkassa syytteiden lukemiseen asti.