Todellinen multitalentti – poika imitoi 23 tuttua laulajaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyvät laulajat ja taitavasti omaa ääntään käyttävät osaavat usein imitoida myös muita ääniä. Nyt Facebookissa on lähtenyt leviämään video todella taitavasta laulajasta, joka osaa imitoida äärimmäisen hyvin useita tämän hetken suosituimpia miesartisteja.

Jaan & Arya on julkaissut Facebook-sivustollaan videon Roomie-artistinimeä käyttävästä Joel Berghultista, joka osaa käyttää ääntään todella hyvin. Videolla Berghult imitoi 23 miesartistia, joista moni kuuluu tällä hetkellä radiokanavien soitetuimpien artistien joukkoon.

Joel Berghult on ottanut upeasti haltuunsa todella vaativia laulutekniikoita ja osaa matkia monia persoonallisista äänistään tunnettuja artisteja.

Nuoren miehen ääni pääsee todella oikeuksiinsa, kun videolla ei kuulla minkäänlaista taustanauhaa, joka peittäisi Berghultin omaa ääntä. Berghultilta luonnistuu videolla esimerkiksi Calvin Harris, Chris Brown, Maroon 5 ja John Legend.

Wow this is Amazing: One Guy 23 Voice ?? by Roomie

Posted by Jaan & Arya on Friday, August 28, 2015

Katso video tästä.