Poika pysäytti baseball-pelin sanoakseen isälle: ”Rakastan sinua”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset eivät aina ole ajoituksen mestareita. Kun heillä on tärkeää sanottavaa, heidän on saatava kertoa asiansa heti kaikille kovaan ääneen huolimatta siitä, onko vanhempi juuri puhelimessa tai kuunnellaanko hääseremoniassa hääparin valoja.

Eräs poika pysäytti koko baseball-turnauksen hetkiseksi tunnustaakseen rakkautensa isälleen. YouTube videolla nähdään hellyttävä tilanne, kun lasten baseball-pelissä pieni poika on lyöntivuorossa.

Kun poika on osunut palloon, hän alkaa juoksemaan kohti isäänsä, joka toimii yhtenä lasten valmentajista. Isä on ykköspesällä kannustamassa lapsia ja huutaa pojalleen, että hän ehtii vielä hyvin juoksemaan kakkospesälle.

Poika juoksee isänsä luo ykköspesälle ja pysähtyy rauhassa kertomaan tärkeää asiaansa. Poika sanoo isälleen, että hän pitää isästään ja rakastaa häntä, minkä jälkeen antaa isälle vielä kunnon halauksen. Isä sanoo huvittuneena takaisin samat sanat ja kannustaa poikaansa vielä kovemmin juoksemaan kakkospesälle.