Vauva näki eläinten kuvia – hervoton reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvat sulattavat sydämiä suloisuudellaan eikä maailmassa ole varmasti mitään niin hellyttävää kuin vauvan hymy ja ensimmäiset kunnon hekotukset. Vauvaa voi huvittaa mitä erikoisemmat asiat eikä naurukohtauksen yltyessä riemulle ole tulla loppua ollenkaan.

Nyt eräs äiti on kuvannut poikavauvastaan ihanan videon, kun vauva on huvittunut lastenkirjasta. Äiti pitää poikaa sylissään ja kääntelee kirjan sivuja, joissa on kuvia eläimistä. Äiti ääntelee pojalle samalla tavalla kuin eläimet ääntelisivät, jolloin poika ei meinaa saada henkeä naurultaan.

Poikavauvaa on ihana seurata, kun vauva katselee innoissaan eläinten kuvia ja kuuntelee äitinsä ääntelyitä. Vauva hekottelee lähes vedet silmissään äitinsä sylissä eikä ole pysyä istuma-asennossa kun nauru yltyy liian kovaksi. Tällaisista lukuhetkistä varmasti myös jokainen vanhempi nauttii.