Verizon karhuaa mieheltä 2 156 593 dollaria puhelinlaskua

Viihdeuutiset · Annika Kela

Oregonilainen perhe on vaarassa menettää kotinsa valtavan puhelinlaskun takia. Perheenisä Ken Slusher oli nimittäin saanut operaattoriltaan matkapuhelinlaskun, jonka loppusumma oli 2.156.593,64 dollaria.

Fox News-uutistoimiston mukaan Slusherin perhe ei tiedä kuinka he tulevat selviytymään taistelussa velkojia vastaan. Ken kertoi, että heidän painajaisensa Verizon-operaattorin kanssa alkoi siitä, kun he hankkivat operaattorilta matkapuhelimen ja liittymän.

Kun perhe sai operaattorilta ensimmäisen laskun, oli sen suuruus 698 dollaria, vaikka sopimusten mukaan kuukausierän piti olla 120 dollaria. Koska Ken ei suostunut maksamaan kohtuutonta laskua, oli seuraavassa erässä summa jo 2.000 dollaria.

Mies kertoi, että hän irtisanoi liittymänsä kuukauden käytön jälkeen, mutta siitä huolimatta operaattori lähetti laskuja kuukausittain. Mies myönsi, että hän oli syyllistynyt muutamiin virheisiin asian käsittelyn aikana, mutta se ei selittänyt eksponentiaalisesti kasvavia laskujen summia.

Kun mies sai viimeisimmän laskun, oli sen summa tähtitieteellinen yli kaksi miljoonaa dollaria. Ken Slusher kertoi, että hän ei tiennyt olisiko hän itkenyt vai nauranut nähdessään laskun. Ellei perhe ratkaise laskuongelmaa pian, saattavat he menettää kotinsa. Verizon-operaattori on ilmoittanut, että he aikovat tutkia asiaa ja operaattorin edustaja uskoo, että he pääsevät asiassa sopuun Slusherin perheen kanssa.