Haki vaimolle kahvia – 70-vuotias pyöräili 400 kilometriä

Viihdeuutiset · Annika Kela

70-vuotias David Pedlow on pyöräillyt Englannista Ranskaan, jotta hän voisi ostaa vaimolleen hänen lempikahviaan. Plymouthissa, Devonissa asustelevan pariskunta oli tykästynyt ranskalaiseen Grand Mere -kahviin.

Kun David huomasi, että kahvi oli loppumaisillaan, hyppäsi hän pyöränsä selkään. Mies aikoi pyöräillä 400 kilometriä hakeakseen vaimolleen hänen suosikkikahviaan Ranskasta. Pedlow ylitti Englannin kanaalin lautalla ja sitten hän polki lähimpään ranskalaismarkettiin.

Metro-lehden mukaan David osti Saint-Pol-de-Leonissa olevasta kaupasta 30 kiloa Grand Mere-kahvia ja sitten hän lähti paluumatkalle. Pyöräilystä nauttiva David kertoi, että hän oli suunnitellut pyöräretkeä Ranskaan siitä lähtien, kun hän joutui luopumaan autostaan.

Davidin kertoi, että hän koki tarvitsevansa hyvän syyn lähteä pyöräretkelle. Rakkaudesta vaimoonsa Jackieen mies lopulta päätti, että Ranskaan pyöräileminen voisi olla samalla myös kahvinhakureissu. Jackie oli riemuissaan saadessaan Grand Mereä kahvipöytään. Pari on juonut kahvia 1980-luvulta asti, eivätkä he aio luopua siitä vielä pitkään aikaan.