73 vuotta naimisissa – näin mies lohdutti kuolevaa vaimoaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isovanhemmat Laura ja Howard ovat olleet naimisissa 73 vuotta. Heidän lapsenlapsensa Erin Solari on julkaissut omalla YouTube-kanavallaan koskettavan videon 93-vuotiaan Lauran viimeisistä päivistä, kun 92-vuotias Howard lohduttaa vaimoaan laulamalla hänelle naisen sairaalavuoteen vieressä.

Howard laulaa videolla vaimolleen kappaletta, jolla Laura tapasi rauhoitella itseään ja omaa ikäväänsä Howardia kohtaan miehen ollessa sodassa. Tilanne on hyvin koskettava ja siitä käy ilmi, että Howard ja Laura ovat eläneet rakkauden ja ilon täyttämän elämän yhdessä.

Solari kertoo videolla, että Laura pääsi sairaalasta vielä uudelleen kotiin viettämään viimeisiä hetkiään perheensä kanssa. Perhe hoitaa Lauraa tällä hetkellä kotona sairaalan henkilökunnan avustuksella, että isoäiti saa viettää viimeiset hetket omien läheistensä kanssa tutussa ympäristössä.