Näin lapset oppivat kommellusten kautta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset oppivat monia uusia asioita kokeilemalla, haistamalla ja maistamalla. Pikkuiset oppivat virheistään ja tekevätkin niitä lapsina melkoisen määrän. BuzzFeedVideo on koonnut hauskoja virheitä tehneistä lapsivideoista hulvattomimmat.

21 Kids Who Regret Everything -videolla näytetään hauskoja tilanteita, joissa lapset tekevät asioita, joita heidän ei kannattaisi tehdä. Videolla lapset kuitenkin oppivat välittömästi omat virheensä, minkä he näyttävät ilmeillä, eleillä ja säikähtämällä.

Eräs poika oppii, että vesiletkun päähän ei kannata katsoa. Yksi tyttö huomaa, että jäätelö on todella kylmää eikä sitä ole mukava syödä hampailla. Villieläimiä ei kannata jahdata ja menevissä leikeissä saattaa lopulta käydä huonosti.