Pekoni ja curry -hammastahnat eivät hivele makuhermoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikki ihmiset odottavat hammastahnalta yleensä raikasta mintun makua, jolla pesemisen jälkeen myös oma hengitys tuoksuu raikkaalta ja koko suu tuntuu puhtaalta. Useimmat tahnat jäljittelevätkin raikasta minttua, mutta olemassa on myös muutamia erikoisuuksia.

BuzzFeed laittoi muutaman työntekijänsä testiin, jossa heidän tuli pestä hampaansa neljän päivän ajan mitä erikoisemmilla hammastahnoilla. Pesemisen jälkeen työkaverit joutuivat haistamaan heidän hengitystään ja päättämään tahnan lopullisen tuomion.

Työntekijät kokeilivvat neljää eri makua, jotka olivat munakoiso, pekoni, jasmiininkukka ja curry. Munakoisotahnassa erikoista maun lisäksi oli myös musta väri, joka näytti todella sotkuiselta ja likaiselta harjatessa. Pekoni ja curry olivat mauista kaikista pahimmat, mutta hyvä arvio annettiin kuitenkin jasmiininkukkatahnalle, jossa oli ripaus minttua ja kaunis paketointi.