Teinipoika pelasti kissaa – jäi itse puuhun jumiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eläinrakkaan brittinuoren matkanteko keskeytyi, kun hän kuuli hätääntynyttä maukumista puusta Haywards Heathissa, Englannissa. Teinipoika huomasi, että puussa oleva kissa oli hänen naapurinsa lemmikki. Nuorukainen päätti tehdä päivän hyvän työn ja hän kiipesi puuhun pelastaakseen kissan.

Kiivettyään 12 metrin korkeuteen Bradley Gander huomasi olevansa puussa jumissa kissan kanssa. Gander ei onnistunut enää laskeutumaan puusta alas.

Paikallinen pelastuslaitos riensi hätiin ja teinipoika pelastettiin puusta kahden tunnin odottelemisen jälkeen. Viranomaisten mukaan poika oli huolissaan kissan kohtalosta koko pelastusoperaation ajan.

Bradleyn onneksi myös Tilly-kissa saatiin puusta ehjin nahoin alas. Naapuri oli onnessaan kissansa löytymisestä ja siitä, että Bradley oli pelastanut sen, vaikkakin teini tarvitsi hieman apua paikalliselta pelastuslaitokselta.