Hukkunut taapero onnistuttiin pelastamaan – lääkärit ihmeissään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Missourissa asuva perheenäiti Jamie Nipper oli kolmevuotiaan Alise-tyttärensä kanssa viettämässä päivää yleisellä uima-altaalla. Allas oli menossa kiinni, jolloin vanhempia pyydettiin poistamaan lapsensa uima-altaasta. Kauhukseen Jamie sai huomata, että Alisea ei näkynyt missään.

Jamie huomasi lopulta pinnan alta kohoavan jalan, josta otti kiinni ja veti Alisen pois altaasta. Tyttö oli hukkunut ja ollut pinnan alla luultavasti jo jonkin aikaa. Jamie piti elotonta tytärtä käsivarsillaan 12 minuuttia ennen kuin ystävä saapui paikalle ja yritti vielä elvyttää tyttöä. Kuin ihmeen voimalla tytön sydän alkoi lyömään uudelleen.

Alise kiidätettiin sairaalaan, jossa lääkärit olivat varmoja siitä, että Alise olisi saanut hapenpuutteen vuoksi pahoja elinikäisiä aivovaurioita.

Parin viikon jälkeen Alise alkoi kuitenkin taas puhumaan ja toipui koettelemuksesta uskomattoman nopeasti. Lääkärit eivät Metro-lehden mukaan pysty tieteellisin keinoin selittämään sitä, miten tyttö on voinut toipua hukkumisesta ja hapenpuutteesta ilman aivovaurioita.