25 000 euron levysoitin on todellista luksusta!

Digi Lux · Terhi Piiroinen

Vinyylilevyjen kulta-aika rapistui 1980-luvun lopulla digitaalisten CD-levyjen yleistymisen myötä. Viime vuosina vinyylit ovat tulleet taas muotiin alan harrastajien keskuudessa. Vinyyleissä kiehtovat niiden omalaatuinen, hieman rahiseva soundi ja näyttävämpi kansitaide.

Vinyylilevyjen hinnat ovat nousseet uuden nousun ja suosion myötä huomattavasti. Nyt markkinoille on tullut luksusluokan levysoitin, jolla saaarvokkaista LP-levyistä enemmän irti kuin koskaan aiemmin. Spiral Grooven uusin SG1.2-malli on varustettu huimalla 30 000 dollarin, eli 26 800 euron suuruisella hintalapulla.

Suuren hinnan lisäksi soittimen mainosteksti lupaa paljon. Soitin muun muassa estää laitteen ympärillä olevan tärinän, jotta se ei häiritse levyn äänenlaatua. Uutta mallia edeltävä tuote on voittanut äänenlaadullaan arvostettuja alan kilpailuja, ja sen voi vaihtaa tuoreempaan versioon 6.000 dollarilla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat