Älykäs vaatekaappi silittää ja puhdistaa vaatteet!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kodinkonevalmistaja LG Group on esitellyt uuden älyvaatekaappinsa, joka silittää ja puhdistaa kaappiin ripustetut vaatteet. LG Styler -vaatekaappi on helpotus kiireisten ihmisten arkeen, sillä aikaa vievä vaatteiden huoltaminen ja silittäminen hoituu kaapin ansiosta kuin itsestään.

LG Styler -kaappi kuuluu osaksi Clothes Care System -kodinkonejärjestelmää. Vaatekaapista on julkaistu esittelyvideo netissä. Kaappiin sijoitetut vaatteet saavat kuivapesun ja kuuman vesihöyryn avulla vaatteet puhdistuvat hajuista ja tuoksuista. Sen lisäksi höyry myös silittää vaatteet.

Kaapin etupaneelista on mahdollista valita ja räätälöidä vaatteille soveltuva ohjelman. Älykaappi osaa myös lukea vaatteiden pesulaput, kun vaatteen asettelee tunnistimen eteen. Kaappiin voi laittaa myös tyynyjä ja pehmoleluja, jotka ovat likaantuneet käytössä.

LG Stylerissa on viimeisintä teknologiaa, joka mahdollistaa sen, että vaatteet puhdistuvat 99.9 prosenttisesti bakteereista ja epäpuhtauksista. Daily Mail -lehden mukaan älykaapin saa itselleen noin 2000 euron hintaan.