Kalavaleisiin nerokas apuväline – jokaisen kalastajan pakkohankinta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kalastuksen harrastajat ovat kautta aikojen liioitelleet muille saaliidensa kokoa, ja se on kuulunut yhtenä hauskana osana kalastukseen. Älypuhelinten yleistyttyä kännykkäkamerat ovat kuitenkin tehneet kalavaleista aikaisempaa vaikeampia, koska nykyisin todisteksi vaaditaan kuvia.

Tanskalainen yritys MOEF on keksinyt nerokkaan keinon tehdä kalavaleista taas mahdollisia kehittämällä kalastajille Fishy-nimisen apuvälineen. Sen avulla kalastaja saa pienenkin saaliin näyttämään ennätyskokoiselta, sillä Fishyn avulla kalan saa ojennettua kätevästi aivan kameran eteen. Tuloksena saalis vaikuttaa kalastajan ”käsissä” moninverroin todellista suuremmalta.

MOEF kehitti Fishyn alunperin aprillipäivän pilaksi, mutta sen avulla otetut kuvat saivat nopeasti suuren suosion sosiaalisessa mediassa, joten tuote päätettiin nyt lanseerata myös kauppoihin.

Fishy
Fishy
Fishy
Fishy
Fishy
Fishy