Kiinalaistyttö vajosi todella alas – limbosi 18 auton alta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä herättää ihmetystä video, jolla nähdään poikkeuksellisen notkea kiinalaistyttö. Hän liukuu rullaluistimillaan pitkän autojonon alitse ilman, että koskettaa maahan. Tyttöä on kuvailtu moderniksi ninjaksi.

Tytön tyyli on mielenkiintoinen. Hän nimittäin ottaa vauhtia, kumartuu ja pitää koko liu’un ajan nilkoistaan kiinni. Televisiolähetyksessä mukana olleet henkilöt tuntuvat jännittävän suoritusta ja pidättävät hengitystä tempun ajan.

Kiinalaisnaisen huikea suoritus ei ole kuitenkaan ensimmäinen laatuaan. Kerroimme taannoin kuusivuotiaasta intialaispojasta, Gagan Satishista, joka teki samanlaisen tempun ja rikkoi liu’ullaan maailmanennätyksen. Pikkupoika onnistui kiitämään 39 auton alla noin 80 metrin matkan 29,8 sekunnissa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.