Pari harrasti seksiä nettikameran edessä – tienasi yli miljoona dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitysarjojen suosion myötä on huomattu, että tavallisten ihmisten elämän seuraaminen on monien mielestä kiehtovaa. Internet on mahdollistanut sen, että ihmiset voivat nykyisin tienata elantonsa verkossa esimerkiksi pelkästään sillä, että he tekevät kameroiden edessä arkisia asioita.

Hyvä esimerkki nykypäivän tienausmahdollisuuksista on Staran taannoinen uutinen, jossa kerrottiin, että eteläkorealaisnuori tienaa päivässä 1.500 dollaria syömällä nettikameran edessä. Nyt joukko pariskuntia ovat ilmoittaneet tienaavansa omaisuuksia lempimällä nettikameroiden edessä.

Daily Mail -lehden mukaan arizonalainen pariskunta Eddie ja Emma ovat asiassa uran uurtajia, sillä he ovat tienanneet yli miljoona dollaria sillä, että he ovat esittäneet lemmenleikkejään nettikameran edessä.

Englantilaiset pariskunnat Kitty ja Moses sekä Ari ja Glenn ovat kertoneet, että tienausmahdollisuudet eivät rajoitu seksin harrastamiseen, sillä heille maksetaan myös siitä, että he hyväilevät ja hellivät toisiaan kameroiden edessä.

Englantilaiset pariskunnat paljastivat, että he tienaavat viikossa vähintään 540 euroa siitä, että he antavat ihmisten tirkistellä kameran välityksellä mitä he tekevät makuuhuoneessaan. Ari ja Glenn kertoivat, että he tienasivat valtavan summan rahaa häämatkallaan, jolloin 4000 ihmistä seurasivat heidän puuhastelujaan nettikameran välityksellä.

Pariskunnat ovat avautuneet elämästään uudessa televisiosarjassa Sex Diaries. Vaikka monet pariskunnista pitävät nettikameran edessä esiintymistä lisätienestinä, tienaa osa niin hyvin, että he ovat voineet jättää päivätyönsä. Muun muun muassa Eddie ja Emma esiintyvät videoilla työkseen.