Taikatemput tehdään nyt älypuhelimella – näin se onnistuu!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Taikatemppuihin ja -välineisiin erikoistunut Marvin’s Magic -yritys on tuonut markkinoille älypuhelimille tarkoitetun taikurisetin. Setti sisältää kaikki välineet, joita taikurit tarvitsevat hämmästyttäviin älypuhelin-temppuihinsa.

iMagic-setti on ammattitaikuri Marvin Berglasin kehittämä. Älypuhelinta hyödyntävä taikurisetti on askel nykyaikaan. Tempuissa hyödynnetään nerokkaalla tavalla arkisessa käytössä olevia välineitä, kuten esimerkiksi älypuhelimen kameraa.

Berglasin kehittämästä taikurisetistä povataan myyntimenestystä, sillä temput soveltuvat myös aloitteleville tai kokemattomille taikureille. Siitä huolimatta temput saavat katsojansa hämilleen. Näiden temppujen esittäminen esimerkiksi juhlissa on varmasti viihdyttävä ja kiehtova ohjelmanumero. iMagic on yhteensopiva iPhone-puhelimien kanssa.