BASE-hyppääjän päätähuimaava tempaus – uhmasi kuolemaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Liitopuvut tarjoavat ihmisille keinon lentää taivaalla pitkiäkin matkoja lintujen lailla. Niiden käyttö vaatii kuitenkin vuosien kokemuksen laskuvarjo- ja base-hyppyjen parissa. Dario Zanonille ja Graham Dickinsonille liitopukujen käyttö on jo tuttua puuhaa.

Tuoreella videolla Dario ja Graham esittelevät uskomattomia taitojaan ilmassa. Miehet lentävät liitopuvuillaan vuoristoisella seudulla, käyden välillä pelottavan lähellä maata ja puiden latvoja. Taiturit onnistuivat selviytymään maahan asti ilman ongelmia, ja jakoivat huikean stunttivideonsa koko maailmalle Youtubessa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat