Game of Thrones -elokuva suunnitteilla!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO-kanavan suositun Game of Thrones -sarjan kuudennen tuotantokauden kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä. George R.R. Martinin kirjoihin perustuvaan sarjan maailmaan tullaan tulevaisuudessa matkustamaan myös valkokankaalla.

Kirjailija paljasti Daily Star -lehden mukaan sarjan tuottajien, D.B. Weissin ja David Beioffin suunnittelevan Game of Thrones -elokuvaa. Miehen mukaan hän ei kuitenkaan ole mukana elokuvan teossa kiireidensä vuoksi.

– Minulla on vielä kaksi kirjaa viimeisteltävänä ja paljon työstettävää niiden parissa, George R.R. Martin kertoo.

Elokuva sijoittuisi todennäköisesti sarjaa edeltävään aikaan. Tämä tarkoittaisi, että valkokankaalla saatettaisiin nähdä myös sarjassa jo kuolleita hahmoja. HBO-kanava ei ole toistaiseksi kommentoinut lehden väitteitä mahdollisesta Game of Thrones -elokuvasta.