Kananmuna säilöttiin Coca-Colaan: Tältä näytti vuoden kuluttua!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monet ovat kuulleet virvoitusjuomiin liittyviä tarinoita, joiden mukaan sokeriset limonadit ovat pahimmillaan syövyttäviä. Virvoitusjuomiin liittyvistä testeistä on olemassa paljon videomateriaalia, joissa useimmissa lopputulokset ovat ennalta-arvattavia.

Eräs tiedonjanoinen Youtube-käyttäjä oli päättänyt testata mitä kananmunalle tapahtuu, jos sen säilöö Coca-Colan sekaan vuodeksi. Kotioloissa suoritettu testi on poikinut yllätyksellisiä tuloksia. Kolajuoman seassa ollut kananmuna oli nimittäin muuttanut ulkonäköään ja koostumustaan.

Coca-Colalla täytetystä astiasta paljastui ruskea kananmuna, jossa ei ollut enää kuorta. Kananmunasta oli tullut pehmeä ja joustava, sillä se pomppi keittiötasolla, kun se pudotettiin muutamien senttien korkeudelta. Kalsiumpitoinen kuori oli sulanut kokonaan pois ja muuttunut limaiseksi kerrokseksi astian pohjalle.