Matkatoimisto: ”Jos toivot lastenlapsista, toimi näin”

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Tanskalainen Spies Rejser-matkayhtiö on julkaissut huvittavan nokkelan lomamainoksen. Mainoksen viesti on suunnattu ihmsille, jotka haaveilevat isoäiteydestä tai -isyydestä. Matkayhtiön mukaan romanttinen lemmenloma on ratkaisu vanhempien ongelmaan.

Spies Rejser -yhtiö kehoittaa isovanhemmuudesta haaveilevia ihmisiä lähettämään täysi-ikäiset lapsensa lomamatkalle, sillä ihmiset harrastavat tutkitusti enemmän seksiä lomaillessaan. Kiihkeä lemmenloma parantaa mahdollisuuksia perheenlisäyksen suhteen ja näin ollen vanhemmista tulee suuremmalla todennäköisyydellä isovanhempia.

Mirror-lehden mukaan mainos on herättänyt hilpeyttä ympäri maailman. Spies Rejser on ottanut kokonaan uuden näkökulman markkinoinnissaan ja mainos tavoittaa kuluttajat. Matkayhtiön viesti on selkeä: ”Jos haluat lapsenlapsia, lähetä täysi-ikäiset lapsesi lemmenlomalle!”.