Matkatoimisto: ”Jos toivot lastenlapsista, toimi näin”

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Tanskalainen Spies Rejser-matkayhtiö on julkaissut huvittavan nokkelan lomamainoksen. Mainoksen viesti on suunnattu ihmsille, jotka haaveilevat isoäiteydestä tai -isyydestä. Matkayhtiön mukaan romanttinen lemmenloma on ratkaisu vanhempien ongelmaan.

Spies Rejser -yhtiö kehoittaa isovanhemmuudesta haaveilevia ihmisiä lähettämään täysi-ikäiset lapsensa lomamatkalle, sillä ihmiset harrastavat tutkitusti enemmän seksiä lomaillessaan. Kiihkeä lemmenloma parantaa mahdollisuuksia perheenlisäyksen suhteen ja näin ollen vanhemmista tulee suuremmalla todennäköisyydellä isovanhempia.

Mirror-lehden mukaan mainos on herättänyt hilpeyttä ympäri maailman. Spies Rejser on ottanut kokonaan uuden näkökulman markkinoinnissaan ja mainos tavoittaa kuluttajat. Matkayhtiön viesti on selkeä: ”Jos haluat lapsenlapsia, lähetä täysi-ikäiset lapsesi lemmenlomalle!”.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat